Loading...
    De Jong Metaalwerken 2017-06-11T15:32:19+00:00

    Project Description

    Medio 2015 zijn de activiteiten van De Jong Metaalwerken verplaatst van Lagedijkerweg nummer 13 naar nummer 8. Het pand op nummer 8 heeft een groter vloeroppervlak en biedt meer mogelijkheden vanwege de ligging aan de haven van Schagen, een groot buitenterrein en een bovenloopkraan met een vermogen van 30 ton.

    De Jong Metaalwerken is een inrichting waar metaal wordt opgeslagen en bewerkt en waar metalen delen worden geconstrueerd. Hierbij kan gedacht worden aan trappen, bordessen, bokken, relingen, etc. De belangrijkste werkzaamheden van De Jong Metaalwerken zijn op dit moment het uitvoeren van werkzaamheden aan materieel van dienstverleners ten behoeve van watergebonden aannemeningsactiviteiten. Een deel van deze werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de inrichting van De Jong Metaalwerken zelf. Een ander deel van de werkzaamheden worden op locatie van derden uitgevoerd.

    De verhuizing naar het nieuwe adres is door Milieudienst Nederland volledig begeleid. Zo moest De Jong niet alleen een melding Activiteitenbesluit doen, vanwege de ligging op een geluidgezoneerd bedrijventerrein moest er ook een akoestisch onderzoek worden uitgevoerd. Door een strakke planning en goede coördinatie kon De Jong binnen de gestelde tijd over naar zijn nieuwe locatie. Nu maakt hij grotere werkstukken dan op zijn oude locatie mogelijk was, heeft hij daardoor nieuwe klanten kunnen binden en is zijn omzet verder toegenomen.